Image

Walkia Lighting®

Älykäs LED -valaistus kokonaisvaltaisena palveluna.

Walkia Group Oy on vakavarainen laadukkaiden LED -valaisimien ja langattomien ohjausjärjestelmien kehittäjä sekä valmistaja. Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja ympäristöystävällisyyttä luontoa ja energiaa säästävillä valaistus ratkaisuillamme. Toimitamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia valaistusratkaisuja saumattomana palveluna.

– Kartoitaamme valaistuksen nykytilan
– Teemme suunnitelman ja laskemme säästöt
– Rahoitamme hankkeen niin että syntyvät säästöt maksavat palvelun
– Asennamme tuotteet ja järjestelmät
– Ylläpidämme valaistusratkaisumme

Liiketoimintamme kehittyy jatkuvasti ja olemme vakuuttaneet Suomen markkinan nopeasti ylivoimaisella tuotteiden laadulla sekä hyvällä ja ammattitaitoisella asiakaspalvelulla. Kehitämme palvelujamme määrätietoisesti aina asiakaslähtöisesti pitäen laadun ja tehokkuuden korkealla.

Yhtiömme kasvaa nopeasti ja positiivinen kaiku toiminnastamme on kiirinyt myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Olemme päässeet viemään vahvaa suomalaista osaamista pohjoismaihin ja olemme aloittaneet kansainvälistymisen. Ensimmäinen tytäryhtiömme perustettiin vuonna 2017 Västeråsiin, Ruotsiin.

Visio

Walkia Lighting on johtava, laadukkaimpien valaistusratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa.

Missio

Parantaa tuloksellisesti asiakkaidemme kilpailukykyä ja edistää kestävää kehitystä.

Arvot

Asiakaskeskeisyys

Olemme aina kehityksessä askeleen edellä ja valmistamme tuotteitamme aina asiakaslähtöisesti korkea laatu edellä. Asiakkaamme hyvinvointi ja menestys on meille tärkeä asia. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja yllätämme asiakkaamme positiivisesti.

Vastuullisuus

Kannamme yritysvastuumme taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Vastuullisuutemme takeena on BSCI sertifiointi.

Luotettavuus

Luotettavuus, asiantuntijuus, ja rehellisyys ovat liiketoimintamme perusta. Teemme sen mitä on sovittu ja luvattu ammattitaitoisesti. Olemme avoimia sekä läpinäkyviä ja huolehdimme asiakkaidemme tarpeiden täyttymisestä nyt ja tulevaisuudessa.

Tuloksellisuus

Tuloksemme varmistaa tulevaisuuden. Sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin ja pidämme riman korkealla toimimalla päättäväisesti ja rohkeasti. Johtamisjärjestelmämme perustuu ISO9001 standardiin.

Nämä kaikki yhdessä mahdollistavat menestyksen myös tulevaisuudessa.

Tuotteitamme:

Yhteystiedot

  • Kidekuja 2
  • 88610 Vuokatti, FINLAND
  • 010 326 4460
  • myynti(at)walkia.fi
  • www.walkia.fi