Image

QTeam

QTeam-verkosto koostuu pienistä ja keskisuurista logistiikka-alan yrityksistä, jotka ovat toimialojensa huippuosaajia. Valitessasi palveluntarjoajaksi QTeam® -yrityksen, varmistat ensiluokkaisen ja ammattitaitoisen palvelun. QTeam® -verkosto on hyväksytty Suomen Franchising -yhdistyksen viralliseksi jäseneksi vuodesta 2004 alkaen.

Verkoston kilpailukyvystä huolehditaan mm. suunnitelmallisella henkilöstön ja yritysjohdon kouluttamisella, hankintojen sekä myynnin ja markkinoinnin keskittämisellä, noudattaen yhteisesti sovittuja arvoja.

Asiakkainamme on useita suomalaisia kansainvälisestikin tunnettuja merkittäviä yrityksiä. Panostamme jatkuviin ja kasvaviin asiakassuhteisiin sekä logistiikan toimitusketjun pitkäjänteiseen kehittämiseen, jolla saavutetaan etuja verkoston yrityksille ja asiakkaille.

Laadukkaiden toimittajien ja yhteistyökumppaneiden avulla QTeam® -verkoston yritykset voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Yritysten käyttämä PKY-LAATU® -toimintajärjestelmä kattaa seuraavien laatustandardien dokumentoinnin vaatimukset. Laatustandardi ISO 9001, ympäristöstandardi ISO 14001, työterveys- ja turvallisuusstandardi ISO 45001

Yhteystiedot

  • Kidekuja 2
  • 88610 VUOKATTI
  • Puh. 020 729 0600
  • toimisto(at)QTeam.fi
  • www.qteam.fi

 

Sijainti