Image

PKY-LAATU

PKY-LAATU ohjelmistot ovat auttaneet yrityksiä laadunhallinnassa ympäri Suomea jo 90-luvulta alkaen. Tarjoamme liiketoimintaa kehittäviä liikkeenjohdon koulutus- ja konsultointipalveluja. Yksinkertaistamme prosesseja ja tuomme ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä toimimaan laadukkaammin. Toiminnan ytimessä ovat yrityksen kehittämä eSalkku ohjelmisto sekä laatukoulutus. Lisäarvoa asiakkaillemme tuotamme mm. kouluttamalla sekä tarjoamalla apuamme muissakin asiakkaan liiketoiminnan kehittämisprojekteissa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asiantunteva kouluttajaverkosto varmistavat onnistumisen yhdessä asiakkaiden kanssa.

PKY-LAATU tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille monipuolista osaamista ja palvelua. Ydinosaamistamme ovat laatujärjestelmien rakentaminen ja kehittäminen sekä laadunhallinta- ja standardiosaaminen. Kehitämme jatkuvasti PKY-LAATU -ohjelmistoja ja tarjoamme koulutus-, laatupäällikkö- ja auditointipalveluja. Lisäksi erityisen tärkeää osaamista on kyky asettua asiakkaan tilanteeseen, ymmärtää asiakkaan tarve, rakentaa yhteistyötä asiakaslähtöisesti ja puhua asiakkaan kanssa samaa kieltä. Tämä pääoma ei syntynyt hetkessä, vaan sen takana on pitkäaikainen kokemus työskentelystä eri toimialojen yritysten ja ihmisten kanssa.

eSalkku

Kevyt sekä monikäyttöinen dokumenttien hallinnan ja jakamisen työkalu. Voit helposti rakentaa laadunhallintajärjestelmän tai organisaation tiedonjakokanavan.

Yksi työkalu, monta käyttötarkoitusta

eSalkku sopii moniin käyttötarkoituksiin kuten pk-yritysten laadunhallintajärjestelmän alustaksi tai ohjeiden, dokumenttien ja tiedotteiden jakamiseen henkilöstölle ja sidosryhmille. 

*eSalkku mobiili (tapahtumat)

eSalkun yhteydessä toimiva mobiilisovellus, joka mahdollistaa tapahtumien helpon ja nopean kirjaamisen kaikilta päätelaitteilta.

esalkku mobiili laatujarjestelma 04

Mobiiliversio on PWA-sovellus, joka asentuu niin puhelimeen kuin tietokoneellekin, siis laitteistosta riippumatta.

Tapahtumia voidaan kirjata ja käsitellä niin mobiilissa kuin myös eSalkun tapahtumat-osiossa.

Asiakaspalautteen, poikkeamien, vaaratilanteiden ja kehittämisehdotusten systemaattisella kirjaamisella ja käsittelyllä luodaan mahdollisuus kehittää ja mitata toimintaa kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää eSalkusta PKY-LAADUN verkkosivuilta >

Muutamme käsitystäsi laatujärjestelmän rakentamisesta

Haluamme muuttaa käsityksiä laatujärjestelmän rakentamisesta ja auttaa yrityksiä liiketoimintaa kehittävien ratkaisujen löytämisessä. Kokemuksesta tiedämme, etteivät asiat synny itsestään. Tarvitaan jatkuvaa parantamista, käytännönläheistä ja kehittyvää teknologiaa sekä yhdessä tekemistä onnistumisien saavuttamiseksi. Tätä on PKY-LAATU.

 

Yhteystiedot

  • Kidekuja 2
  • 88610 VUOKATTI
  • Puh. 020 729 0600
  • toimisto(at)pkylaatu.fi
  • www.pkylaatu.fi

 

Sijainti

Matkailuneuvonta

Sotkamo
Keskuskatu 3
88600 Sotkamo
Puh. 045 312 1016

Vuokatti
Ilkantie 8
88610 Vuokatti
Puh. (08) 619 410

sotkamovuokatti etaisyyskartta footeriin 2018