Image

Golf

Vuokatin golfkenttä sijaitsee upeissa järvien ja Vuokatin vaarojen maisemissa. Alueelta löytyy kolme eritasoista kenttää, joista jokaiselle taitotasolle löytyy omansa. Myös vasta-alkajat ja golfista kiinnostuneet on otettu huomioon ja tarjolla onkin mm. golf-opastusta ja jokamieskenttä.

Nuas Championships Course

s golf vuokatti sotkamo kentta opasta info golfkentta nuas championship

Kierros alkaa Katinkullan golfklubin edestä ja suuntaa heti suoraan kohti Nuasjärven upeita maisemia. Kolmosella siirrytään pelaamaan upeiden männiköiden ja kanervikkokankaiden keskelle. Uusi seiska suuntaa kohti Tenetinvirran rantaa, Naapurivaaran piirtyessä taustalla. Yhdeksän ensimmäisen reiän jälkeen pelaajia odottavat Puolimatkan Krouvissa pienet purtavat ja sopivat juotavat.

Tenetti – Klubikenttä

s golf vuokatti sotkamo kentta opasta info golfkentta tenetti

Tenetin väylät tarjoavat viihtyisän 9-reiän kierroksen, joka kahteen kertaan kierrettynä on tasoituskelpoinen par 70 kenttä. Pelaaminen upeista, vaihtelevistä väylistä koostuvalla kentällä on joustavaa, peliaika on noin kaksi tuntia / kierros. Tenetti-kentästä puolet on Jan Sederholmin suunnitteleman Katinkullan alkuperäisen kentän reikiä ja puolet Jari Koivusalon kynän jälkeä.

Vuokatti – Jokamieskenttä

s golf vuokatti sotkamo kentta opasta info golfkentta vuokatti jokamies kentta

Par 3 jokamieskenttä antaa kaikille mahdollisuuden päästä ottamaan helpot ensi askeleet upean lajin parissa. Pelaamaan pääsee edullisesti ilman osakkuuksia, jäsenyyksiä tai kursseja. Lajiin tuntumaa hakevien juniorien ja golfperheiden kannattaa suunnata kentälle. Kierros uudella jokamieskentällä antaa monelle pelaajalle sytykkeen hakeutua hienon lajin pariin. Par 3 kenttä ja lähipelialue tarjoavat hyvät mahdollisuudet myös edistyneemmän pelaajan taitojen kehittämiseen. Kenttä on 9-reikäinen ja tasoituskelpoinen pelattaessa valkoiselta tiiltä tasoituksella 36-54. Kentän on suunnitellut Jari Koivusalo.

Yhteystiedot

  • Katinkullantie 15
  • 88610, Vuokatti
  • Toimisto puh. 030 686 3488
  • golf.katinkulta (at) holidayclub.fi
  • www.katinkultagolf.fi

Matkailuneuvonta

Sotkamo
Keskuskatu 3
88600 Sotkamo
Puh. 045 312 1016

Vuokatti
Ilkantie 8
88610 Vuokatti
Puh. (08) 619 410

sotkamovuokatti etaisyyskartta footeriin 2018