Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Hiukassa tapahtuu – Sapsofest 4.8.2018

Järjestyksessään kolmas Sapsofest järjestetään lauantaina 4.8.2018 Sotkamon Hiukassa! Liput 10 €. Tapahtumassa esiintyvät Blossom Hill, Kadonnut Manner, Maustetytöt, Ninni Forever soolona, Roope Yliaho, Sarana ja Seurat. 
Lisäksi on tulossa ainakin taidetyöpaja, taidenäyttely, valokuvanäyttely sekä ambient-joogaa. Tapahtuma on ikärajaton.  Virvokkeita ja syötävää tarjoilee Hiukan Kultakylpy, jossa myös vegaanista mättöä tarjolla festivaalien ajan. Älä unohda Sapsofest-etkoja perjantaina 3.8. Vuokatin Laavubaarissa (K-18)! (Oma event tulossa etkoista pian!) 

Kulkuyhteydet Sotkamoon:
Hiukan hiekkaranta sijaitsee aivan Sotkamon keskustassa, 450 m kävelymatkan päässä Sotkamon linja-autoasemalta. Junalla pääsee Kajaaniin asti, josta linja-autolla Kajaani-Kuhmo -linjalla Sotkamoon. Myös Oulu-Joensuu -linja ajaa Sotkamon kautta. Hiukassa on pienehkö pysäköintialue, mutta ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti myös keskustan alueelta. Invapysäköinti löytyy pesäpallokentän huoltorakennuksen päädystä, aivan rannan tuntumasta. Kimppakyytejä esim. Kajaanista voi kysellä Kainuun Kimppakyyti -ryhmästä. 

Majoitus:
Sotkamon ja Vuokatin alueella on runsaasti majoituspalveluja tarjoavia tahoja sekä heti keskustan ulkopuolella riittää lääniä luonnonhelmassa telttailuun. 🙂

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.