Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Palvelut

Pienestä pitäjästämme löytyy niin persoonallisia pikkuputiikkeja, kuin isoja kauppaketjujakin.
Vuokatissa matkaajan kannattaa ehdottomasti tutustua myös Sotkamoon, josta löytyy tuliaisia, kahviloita, autokorjaamoja,
kirpputoreja, kampaamoja, lelu- ja kenkäkauppa, hemmotteluhoitoja ja paljon muuta. Myös lomarakentajat on huomioitu
ja listaan on kerätty oleellista tietoa alueen kuljetus-, rakennus-, sekä LVI -palveluista.


Harmony Spa

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitotarjoukset valitse sinulle sopiva hoito!

Katso lisää

Hiuskulma 26

Tarjoamme laadukkaasti ja ammattitaidolla tehtyjä leikkauksia, värjäyksiä ja muita hiuskäsittelyjä. Luonnollisesti myös tyylikkäät juhlakampaukset ja juhlameikit kuuluvat valikoimaamme.

Katso lisää

Kukkakauppa Ahkeraliisa

Sotkamon vanhin kukkakauppa on palvellut samassa paikassa jo vuodesta 1989. Löydät meidät keskeltä Sotkamon sydäntä; vain kiven heiton päässä torilta, muiden palvelevien kauppojen ympäröimänä.

Katso lisää

Ideamedia Oy

Ideamedia Oy on mainostoimisto Sotkamossa. Kauttamme saat mainosmateriaalit digi- ja printtikanaviin, sekä nykyaikaiset kotisivut. Tutustu työnäytteisiimme ja ota yhteyttä.

Yhteystiedot:
Ideamedia Oy
Kainuuntie 28, Sotkamo
040-5933647
www.ideamedia.fi

Katso lisää

Neste Oil Sotkamo

Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme, Olipa kyse sitten tankkauksesta (sinun tai autosi), tai ostoksista.

Katso lisää

PKY-LAATU

PKY-LAATU auttaa yrityksiä laadunhallinnassa. Yrityksen kehittämät PKY-LAATU ja PKY-LAATU Intra ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöön otettavissa. ohjelmistot kattavat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 standardit ja muidenkin standardien dokumentoiminen onnistuu vaivatta. Tarjoamme myös koulutus ja konsultointi sekä auditointi- ja sertifiointipalveluja.

Katso lisää

Qteam

QTeam-verkosto tuottaa asiakkailleen kuljetus- ja koneurakointipalveluja joustavilla pienyrittäjäresursseilla. Verkosto palvelee laajalla maantieteellisellä alueella ja monilla logistiikkaketjun työlajeilla, mikä mahdollistaa tehokkaan toiminnan ohjauksen.

Katso lisää

Rengashuiput Oy

Meiltä saat henkilö- tai pakettiautosi huoltopalvelut merkistä riippumatta. Autosi ollessa pikahuollossa voit toimistotiloissamme nautiskella vaikka kupposen kuumaa kahvia.

Katso lisää

Suokone

Suokone on kansainvälisesti toimiva, suomalainen konevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan tehokkuudestaan ja luotetta- vuudestaan. Suokone Oy toimii Sotkamon kunnassa Vuokatissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Katso lisää

Sotkamon Kirjakauppa

Olemme perinteinen, palveleva, yli satavuotiset perinteet omaava perheyritys kauniissa Sotkamossa, Kainuussa. Liikkeemme on perustettu v. 1897 ja se on maamme vanhimpia kirjakauppoja. Kuulumme KIPA-kirjakauppaketjuun, jota olimme mukana perustamassa v. 1984.

Katso lisää

Vuokatti Service

Vuokatti Service Oy:n sähkömiehet tarjoavat yli 20 vuoden kokemuksella varmasti tasokkaan ratkaisun kaikkiin kiinteistönne sähkötöihin. Remointoitko tai onko mökin rakennus Vuokattiin suunnitelmissa ja tarvitset apua sähkötöihin, ota yhteyttä!

Katso lisää

Vuokatti Ski Service

Vuokatti Ski Service tarjoaa asiantuntevat maastosuksien vuokraus-, huolto- ja kunnostus sekä voitelupalvelut.
Kauttamme myös välineet, tarvikkeet ja voiteet.

Lisäksi vuokraamme pyöriä. Valikoimassamme Cube -maastopyörät, Fat-Biket ja Tunturi Saint -mallit.

Katso lisää

Walkia Lighting®

Walkia® Lighting on Suomalainen led-valaisin valmistaja, sekä tuotemerkki. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja valovoimaisimmat LED-ammattituotteet. Olemme aina kehityksessä askeleen edellä ja valmistamme tuotteitamme aina asiakaslähtöisesti korkea laatu edellä. Asiakkaamme hyvinvointi ja menestys on meille tärkeä asia. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja yllätämme asiakkaamme positiivisesti.

Katso lisää

Finnmari Sotkamo

Finnmari Sotkamosta löydät ihanan sisustusmaailman. Finnmari on Suomalainen sisustusliikeketju, jonkaa hinta/laatusuhde on kohdallaan oman valmistuksen ja maahantuonnin ansiosta. Etsitpä sitten tuliaisia tai lahjoja, poikkea myymäläämme.

Osoite:
Kainuuntie 15, 88600 Sotkamo
Puh. 08-6660037
www.keskusliike.com

Euronics Sotkamo

Sotkamon keskustasta löytyvän Euronicsin tuotevalikoimasta löydät laajasti kodin isoa ja pientä elektroniikkaa. Myös tietokoneiden ja tablettien huolto ja korjaus, sekä mm. puhelinliittymät, kuulokkeet ja kamerat. Tule tutustumaan!

Osoite:
Kainuuntie 28, 88600 Sotkamo
Puh. 08 6661977
www.keskusliike.com

KRP Hallimyymälä

KRP Hallimyymälä Oy on rauta- ja rakennustarvikekauppaan erikoistunut yritys. Yritys sijaitsee aivan Sotkamon keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Monipuolisesta ja kattavasta valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet aina perustuksista listoituksiin asti, työkaluja unohtamatta.

Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, kaikki sujuu huolettomasti asiantuntevien myyjiemme ja yksilöllisen palvelumme avulla. Kuljetukset hoituvat vaivattomasti ja nopeasti omalla kuljetuskalustolla jolloin rakentamisesi pysyy aina aikataulussa.

Keskuskatu 2
88600, Sotkamo
08 633 0880

www.krphalli.fi

KTR-Urakointi

KTR-Urakointi on kiinteistöhuoltoa, maanrakennus- ja maatalouden urakointipalveluja tuottava yritys. Monipuolinen kalustomme taipuu niin isoon kuin pieneenkin hommaan.

Yhteystiedot
Ville Karjalainen
0400 603 414
www.ktrurakointi.fi

Kirpputori HiukkaSet

HiukkaSet on itsepalvelukirpputori Sotkamon keskustassa, jonka yhteydessä toimii kukkakauppa. Siisteissä tiloissamme on n. 30 myyntipöytää sekä pieni kahvio. Tarjoamme kaikki kukkakauppapalvelut vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat mm. surusidonnat, morsiuskimput, kukkakimput arkeen ja juhlaan.

Yhteystiedot:
puh. 040 142 4024
Kainuuntie 7, Sotkamo
HiukkaSet Facebook

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto

Olemme vuonna 1968 perustettu perheyhtiö. Toimintamme lähtökohtana on luottamus, ja arvostamme jokaista asiakastamme henkilökohtaisella palvelulla. Tämän päivän ratkaisuilla luomme huomisen perintöä. Uskomme jatkuvuuteen ja hyvään palveluun – olemme olleet kiinteistösi ja taloutesi turvana jo 50 vuotta.

 • Tilitoimisto
 • Vuokranvälitys
 • Kiinteistövälitys
 • Isännöinti
 • Yrityskaupat

Yhteystiedot:

puh. (08) 632 060
www.tkt-korhonen.fi

Kuljetus Polar

Maarakentamisen kaikki palvelut!

Kuljetus Polar Oy
Sotkamon toimipiste.
Lastaajantie 6, 88610 Vuokatti

Yhteystiedot:
Jari Vattulainen 0400-685 023
Tommi Salminen 040-5650 874
(etunimi.sukunimi(at)kuljetuspolar.fi)

www.kuljetuspolar.fi
Lataa ilmainen Maarakennusopas

LVI-Palvelu Korhonen

LVI-Palvelu Korhonen Oy on Kainuun alueelle palveluita tuottava LVI alan yritys. Yritys on perustettu vuonna 2010. Yrityksen henkilökunnalla löytyy alalta ammattitaitoa ja kokemusta jo usealta vuodelta.

Yhteystiedot:
Keskuskatu 7, 88600 Sotkamo
Puh. 010 3221313

Nosto ja Kuljetus J. Rusanen

Tarjoamme kuljetuksia luotettavasti koko Suomeen. Meiltä saa:

 • nostot ja kuljetukset
 • vaihtolavat, henkilönostokorin
 • varastokontit ja niiden vuokrauksen.

Matkassamme lähetyksesi saa varman, luotettavan ja ammattitaitoisen kuljetuksen.

Puh: 0400-563 878 
www.jrusanen.qteam.fi

K-Supermarket

K-Supermarketin löydät sekä Sotkamosta, että Vuokatista. Kauppojen vahvuuksia ovat erinomainen palvelu ja laajat ruokatuotteiden valikoimat.

Sotkamon kaupan yhteydessä toimii myös Alko.

Yhteystiedot:
VUOKATTI: Heikintie 1
Lisätietoa >
SOTKAMO: Kainuuntie 18
Lisätietoa >

Planmec

Planmec Oy on mekaanisiin ratkaisuihin ja teräsrakenteisiin erikoistunut insinööritoimisto. Olemme joustava, kustannustehokas ja nopeasti reagoiva suunnittelutoimisto. Tarjoamme palvelumme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöidysti asiakkaan toimintaympäristön sekä vaatimusten mukaan, niin pienissä kuin suurissakin toimeksiannoissa. Kymmenen vuoden aikana saatu laaja kokemus on kehittänyt ammattitaitomme rautaiseksi.

Yhteystiedot:
Puh. +358 (0)44 7672030
Salmelantie 6, 88600 Sotkamo
www.planmec.fi

Yrityslahja

Tarjoamme laajan valikoiman mainos- ja liikelahjoja. Monipuolinen ja joustava tuotantolinjamme toteuttaa painatukset, merkkaukset ja brodeeraukset esim. tekstiileihin, päähineisiin, kyniin, tarroihin, tulosteisiin, kyltteihin sekä julkisivu- ja autoteippauksiin ammattitaitoisen henkilöstön toimesta yli 30 vuoden kokemuksella.

Yhteystiedot:
Ratatie 15
88600 SOTKAMO
044 520 2733
www.yrityslahja.net

Lokapalvelu Kähkönen

Palvelut:

 • Loka- ja viemäripäivystykset 24/7
 • Kaivojen tyhjennykset
 • Viemärin avaukset ja huuhtelut

Yhteystiedot:
040 0293119
Facebook

Hormitohtorit Oy

Olemme Hormitohtorit Oy, nuohousta ja ilmastoinnin puhdistuspalveluita tarjoava kainuulainen yritys. Toiminta-ajatuksemme on varmistaa tulisijojen turvallinen ja huoleton käyttö sekä huolehtia puhtaasta sisäilmasta.

Nuohous- ja korjauspalvelut:
puh. 0400 275 129 (Ari Laukkanen)

Ilmastointipalvelut, vss-tarkastukset
ja markkinointi:

puh. 045 664 0060 (Juuso Laukkanen)

Tuottajantie 18, Sotkamo
www.hormitohtorit.fi

Sotkamon Porakaivo

Sotkamon Porakaivo perustettiin vuonna 1960, kokemusta porausalalta on kertynyt yli 200 miestyövuotta. Olemme toteuttaneet huomattavan osan Suomessa tehdyistä teräsputkipaaluista.

Sotkamon Varaosa Oy

Sotkamon Varaosasta saat laadukkaat huollot ja varaosat kaikkiin tarpeisiin.
Ammattitaitoinen ja sinua kunnioittava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

Yhteystiedot:
Raunilantie 4
88600 Sotkamo
Puh. 08 666 2961
myynti(at)sotkamonvaraosa.fi

www.sotkamonvaraosa.fi

Suomen Vesitekniikka

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- sekä viemäriremontteihin erikoistunut yritys.

Palveluitamme:

 • Putkiremontti
 • Käyttövesiremontti
 • Lämpöverkkoremontti
 • Viemäriremontti
 • Viemärin sukitus
 • Viemärikuvaus

Yhteystiedot:
020 7280 550
Ratatie 10
88600 Sotkamo

www.suomenvesitekniikka.fi

Sotkamon Jätehuolto

Sotkamon Jätehuollon palveluvalikoima on kehitetty kattamaan monipuolisesti jätealan tarpeita. Joustava ja tehokas toimintatapa mahdollistaa kattavat jätehuoltopalvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yhteystiedot:
Lastaajantie 3
88610 VUOKATTI
Puh. 020 7652510
toimisto(at)sotkamonjatehuolto.fi

www.sotkamonjatehuolto.fi

Ratatien Rengas Oy

Ratatien Rengas Oy on asiantuntevan ja palvelevan henkilökunnan omaava rengas- ja huoltotalo. Autamme sinua valitsemaan parhaat renkaat, sekä vanteet ajoneuvoosi.

Yhteystiedot:
Ratatie 15 , 88600 Sotkamo
08 666 2188
Lisätietoa

Vendado Oy

Vendado on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja.

Yhteystiedot:
Puh: 044 7538511
Osoite: Savitie 2, Sotkamo

Ekohoitola Red Roses

Ekohoitola Red Roses on erikoistunut ekologiseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Palveluvalikoimaan kuuluu perinteiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ihokarvojen poisto sokeroimalla sekä ehostukset. Käytössä puhdasta luonnonkosmetiikkaa mm. biosertifioidut Esse Probiotic Skincare ihonhoitosarja ja Couleur Caramel värikosmetiikka.

Avoinna sopimuksen mukaan.
Kainuuntie 26, Sotkamo
Puh. 045 351 8383

Kirppis Karipia

Varasto-kirpputorina toimiva Kirppis Karipia on Vuokatissa palvelva osto-myynti ja realisointiliike. Kirppis sijaitsee Puukatti puutavaraliikkeen takana (sininen iso rakennus, Sahakuja 3). Valikoimista löytyy kaikkea kodinkoneiden, antiikkiesineiden, vaatteiden ja kirjojen väliltä.

Lisätiedot:
Puh. 040 0670066
Sahakuja 3, 88610 Vuokatti
Kirppis Karipia FB

Alko

Sotkamon ja Vuokatin alueen ainoa Alko löytyy Sotkamon keskustasta, K-Supermarketin yhteydestä. Isoihin kaupunkeihin poiketen, Alko on arkisin avoinna vain klo 18 saakka, lukuunottamatta perjantantaita, jolloin se on avoinna klo 20 asti.

Yhteystiedot:
Kainuuntie 18, 88600 Sotkamo
Puh. +358 20 692 771

Hyvän Olon Puoti

Hyvän Olon Puoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut joustavilla aukioloajoilla Vuokatin matkailukeskuksen ytimessä.

Yhteystiedot:
Huvilatie 2 B
88610 VUOKATTI
Puh. 040 770 0002
hop(at)hyvanolonpuoti.com

HT-Erä

HT-Erä on Sotkamossa toimiva metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn erikoisliike. Liikkestä saatavilla myös laaja valikoima koirien ruokaa ja muita lemmikkitarvikkeita.

Osoite:
Kainuuntie 32, Sotkamo
Puh. 044 3480271

Kirpputori Majakka

Monipuolinen Lähetystori Majakka palvelee valoisissa ja kauniissa tiloissa Sotkamon keskustassa. Avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-15 ja lauantaisin klo 10-14. Tule tekemään hyviä löytöjä!

Osoite:
Kangaskatu 12, Sotkamo
Puh. 040-4158610

Makkosenmäen hieronta

Makkosenmäellä Sotkamossa perinteistä hierontaa edullisin hinnoin. Myös ilta- ja viikonloppuaikoja, sekä kotikäyntejä.

Osoite:
Niemitie 15, Sotkamo
Puh. 050 3296788

R-Kioski

Pienet Ärrät – suuret palvelut. Ja palvelujen määrä kasvaa jatkuvasti. Sotkamon keskustassa sijaitsevan Ärrän yhteydessä myös Postin ja Matkahuollon palvelut.

Osoite:
Kainuuntie 16, 88600 Sotkamo
Puh. 050 4483404

JH car

Autojen, moottoripyörien, ym. moottoriajoneuvojen:

 • myynti
 • osto
 • vaihto
 • rahoitus
 • Pesut ja vahaukset

jhcar.myynti(at)gmail.com

Kuljetusliike Tematrans Ky

Tieliikenteen tavarankuljetukset.

Yhteystiedot:
Härköläntie 2 B
88490 POHJAVAARA
p. 0400 191 639
p.050 526 7758

 

 

Sotkamon Lasi

Sotkamon Lasi palvelee niin ajoneuvojen kuin rakennusten lasituksissa, olipa kyseessä sisustus- tai korjauslasitukset, terassin suojaaminen tai vaikkapa kehystystyö.

Yhteystiedot:
Tuottajantie 2
88600 Sotkamo
Puh. 0400-388754
info(at)sotkamonlasi.fi

Kainuun Pienkonehuolto Oy

Luotettava ja ystävällinen pienkonehuoltomme Sotkamossa palvelee vuosien kokemuksella hankitulla ammattitaidolla.

Yhteystiedot:
Tuottajanpolku 2
88600 Sotkamo
P. 045 186 9499

Puuttuuko yrityksesi?

Koko vuoden näkyvyys vain yhden lehti-ilmoituksen hinnalla! Ilmoita palvelusi mukaan SotkamoVuokatti.fi -portaaliin.
Helpoiten se käy sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sotkamovuokatti.fi.

Ilmoita viestissä yrityksesi nimi, lyhyt esittely, sekä osoitetiedot. Kiinnoistuitko kuvallisesta ilmoituksesta tai vieläkin kattavammasta esittelystä? Saat paluuviestissä esitteemme.

SV-Sähkö

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet yksityisasiakkaat kuin isotkin toimijat. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja ammattitaitoista sähköasennuspalvelua, niin yhden pistorasian asennuksessa, kuin myös suuremmissa sähköurakoissa.

Yhteystiedot:
Kainuuntie 1
88600 Sotkamo
Puh. 0400 388 090
sv.sahko(at)sotkamo.net

Matkailuneuvonta

Sotkamo

 • Keskuskatu 3
 • 88600 Sotkamo
 • puh. 045 312 1016

Vuokatti

 • Ilkantie 8
 • 88610 Vuokatti
 • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.